Coca-Cola a lansat sticle speciale Star Wars cu săbii laser OLED ce se aprind

0
5238

Pe 20 decembrie va fi un veritabil Nerdgasm, pentru că atunci se lansează în cinematografe noul film Star Wars, “Rise of Skywalker”, dar şi serialul “The Witcher” pe Netflix. Coca-Cola sărbătoreşte lansarea noului film Star Wars, prin debutul unei ediţii limitate de sticle, cu săbii laser luminoase integrate în etichete.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

E vorba despre o ediţie rară şi greu de găsit, lansată de Coca-Cola Singapore. Tehnologia din spatele etichetei care se aprinde vine de la firma germană Inuru. E vorba despre hârtie electronică iluminantă şi nepoluantă, care include un circuit şi OLED-uri. Eticheta suportă în jur de 500 de activări, poate mai multe. Sabia din mâna lui Rey sau Kylo Ren se aprinde atunci când pui mâna pe sticlă.

Doar 8000 de sticle au fost produse şi vor fi disponibile în Singapore între 6 decembrie şi 22 decembrie. Sigur vor ajunge şi pe eBay totuşi, dar în funcţie de mâinile prin care trec, ar putea consuma bateriile integrate. Pentru a evita specula, Coca-cola Singapore nu a oferit detalii despre magazinele unde se află sticlele, ci au lansat un soi de vânătoare de comori cu indicii. Pe parcursul a 3 weekenduri până la debutul filmului fanii Star Wars vor primi indicii şi vor pleca la vânătoare.

Între timp şi Samsung a lansat o ediţie specială Star Wars de Samsung Galaxy Note 10+, cu accente roşii inspirate de Kylo Ren şi partea întunecată a Forţei. Sunt oferite şi căşti Galaxy Buds rosu-negre la pachet şi un stylus roşu.