CES 2019: Technics EAH-F70 este o nouă pereche de căști wireless cu sistem de anulare a zgomotului de fundal

0
1407
Technics EAH-F70

Technics, brandul celor de la Panasonic ce pune accentul pe partea de acustică a mai lansat în cadrul târgului de tehnologie CES 2019 și căștile on-ear numite Technics EAH-F70 – model ce se remarcă prin conectivitatea wireless oferită, cât și prin sistemul de anulare a zgomotului de fundal.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acestea sunt primele căști cu anulare a zgomotoului de fundal din portofoliul Technics și aflați că avem la dispoziție 3 moduri speciale pentru a controla cât de puternic este efectul cu pricina. De asemenea, există și o funcție care printr-o singură atingere ne permite să auzim conversațiile purtate în fundal.

Căștile de față sunt unele ce beneficiază de funcții high-end precum redare audio Hi-Res în mod wireless grație suportului aptX HD și a unui cip LDAC. Se oferă drivere dinamice de 40mm și avem funcții smart, un exemplu fiind oprirea playback-ului audio atunci când dăm căștile jos de pe cap.

Atunci când le repoziționăm pe cap, muzica va continua de unde a rămas. Mai există aici și suport pentru asisten vocal și un mecanism 3D ball pentru poziționarea căștilor. Pe lângă acest model, Technics a lansat și căștile EAH-F50B care în schimb nu oferă tehnologie de anulare a zgomotului de fundal.