CES 2019: Technics SL-1200MK7 Direct Drive este un nou platan pentru DJ ce aduce funcția de redare inversă

0
1143
Technics SL-1200MK7 Direct Drive

Alături de căștile EAH-F70 despre care tocmai ce v-am vorbit într-un articol detaliat anterior, cei de la Technics au lansat și platanul numit Technics SL-1200MK7 Direct Drive care moștenește design-ul tradițional al acestei serii, dar și nivelul de fiabilitate și durabilitate inegalabilă.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Produsul folosește un motor electric cu acționare directă fără miez metalic, dar și alte tehnologii de amplificare a sunetului, fiind echipat de asemenea cu noi funcții de redare pentru DJ – un exemplu fiind redarea inversă care îmbogățește stilurile de redare pentru DJ.

Technics SL-1200MK7 Direct Drive

Aflăm și că acest platan folosește tehnologie de controlare a motorului de ultimă generație, rafinată prin dezvoltarea produselor Panasonic Blu-Ray disc. Utilizează un microcomputer și se asigură în cazul de față o înaltă performanță în rotația normală, dar și răspuns cu precizie sporită.

Există și un stilet iluminator cu structură nouă de tip „cu împingere” ce folosește LED-uri albe cu înaltă luminozitate și durată de viață îndelungată. Mai primim un amortizor de vibrații aici, un șasiu din aluminiu cu rigiditate crescută și funcție de control a tonului.

Deși prețurile nu au fost dezvăluite, zvonurile indică o sumă de 1000 euro asociată comercializării acestui platan. Lansarea ar putea avea loc în luna mai.