CES 2019: Sony lansează 5 noi sisteme audio de mare putere, noua boxă Glass Sound Speaker, boxe portabile EXTRA BASS

0
1070

Sony a adus multe produse la CES 2019, dar pare să fi pus cumva accentul pe acustică, dacă e să facem o recapitulare şi analiză rapidă. Sony a adus în Las Vegas 5 sisteme audio de mare putere, dar şi un nou model de boxă portabilă elegantă, Glass Sound Speaker. Ele sunt completate de gama de boxe portabile wireless Extra BASS.

Publicitate

Sony a anunţat la CES 5 noi sisteme audio de mare putere: MHC-V82D, MHC-V72D, MHC-V42D şi MHC-V02, plus sistemul audio de petrecere GTK-PG10. Noile produse se remarcă prin faptul că sunt sisteme audio de înaltă putere, care vor transmite sunetul până în cele mai îndepărtate colţuri ale încăperilor. Includ un mod numit Jet Bass Booster, care oferă un bas clar şi puternic, mulţumită unui design conic al difuzoarelor.

Modelele V82D şi V72D au sunet cu distribuţie la 360 de grade, iar fiecare boxă are difuzoare în spate şi generator de sunet pentru o experienţă audio pe toată zona de dans. Vin şi cu mod Live Sound pentru o sonorizare de concert live. V82D şi 72D integrează lumini cu distribuţie la 360 de grade. Acestea sunt sisteme de iluminare dinamică în ton cu muzica.

Sony a prezentat de asemenea sistemul audio GTK-PG10, care e ideal pentru petreceri în aer liber. Are un sunet de înaltă putere, tweet-uri orientate în sus şi procesor DSP. Vine cu o formă de cub şi mânere încorporate, plus autonomie de 13 ore. MHC-V82D costă 750 de euro, V72D 630 de euro, iar V42D 420 de euro. MHC-V02 este 230 de euro, iar GTK-PG10 290 de euro. Toate vin în aprilie.

A mai debutat şi noua boxă Sony Glass Sound, care emite un sunet clar şi de înaltă calitate. Oferă sunet hi res, care “inundă” încăperea şi vine cu iluminare proprie. Are suport Spotify Connect şi poate reproduce sunet omnidirecţional. Carcasa sa este construită din sticlă organică, vibrând sub acţiunea difuzorului de dedesubt şi distribuind sunetul la 360 de grade.

Tweeterul este sub formă de tub din sticlă şi are o suprafaţă mai mare decât produsele rivale. Carcasa este compactă, iar autonomia este de 8 ore. Are şi Bluetooth şi NFC, plus tehnologia wirelless Multi Room, pentru a putea conecta până la alte 10 dispozitive Sony împreună via WiFi. Produsul costă 600 de euro şi vine în luna mai.

La standurile Sony de la CES 2019 se mai pot vedea şi noile boxe Sony cu EXTRA BASS, bune pentru petreceri hip-hop şi EDM. Noile modele sunt SRS-XB12, SRS-XB2 şi SRS-XB32, plus o unitate de mare putere, GTK-XB72.

Funcţia EXTRA BASS oferă un bas puternic şi profund, iar boxele XB22 şi XB32 vin cu radiatoare duale pasive, care funcţionează în tandem cu speaker stereo full range. Au incinte mărite şi woofere generoase. XB22 şi XB32 vin cu modul Party Booster, pe bază de accelerometru. XB72 şi XB32 au efecte luminoase multicolore, creând o atmosferă de club.

Boxele noi au certificare IP67, fiind rezistente la apă şi praf. Modelul XB12 este îmbrăcat în cauciuc, iar XB22 şi XB32 combină cauciucul cu un material uşor de spălat. Rezistă şi la rugină şi şocuri. Preţurile pornesc de la 60 de euro pentru XB12 şi ajung la 350 de euro pentru GTK-XB72.