CES 2019: Lenovo prezintă Yoga A940, un PC All in One cu ecran de 27 inch şi mouse-ul Yoga

0
1420

Lenovo a venit în întâmpinarea designerilor şi artiştilor cu câteva tablete şi convertibile cu suport Wacom, dar acum ne propune şi altceva: un All in One PC, care vrea să fie un Surface Studio killer. Este Lenovo Yoga A940 şi tocmai a debutat la CES 2019.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Are chiar şi un produs rival cu Surface Dial, numit Lenovo Precision Dial şi conectat via port USB Type-A pe lateralul terminalului. Are un buton principal şi două alte butoane rotative. În zona bazei se află un soundbar cu acustică Dolby Atmos, iar baza este cu mult mai mare decât cea a unui Surface Studio. Zona de bază are şi rolul de a stoca mouse-ul şi tastatura aferente acestui PC.

Un plus pentru Lenovo Yoga A940 este că foloseşte un procesor de desktop real, în vreme ce Surface Studio are un CPU gândit pentru laptopuri. Acest terminal rulează Windows 10 şi vine cu un ecran tactil mare, de 27 de inch, cu opţiune 4K IPS şi suport Dolby Vision. Are o balama rotativă, care permite înclinarea ecranului la 25 de grade, făcând schiţarea şi desenul mai uşoare, dar şi scrierea cu stylusul.

Ecranul vine în variante Quad HD sau 4K şi la interior găsim un procesor Core i7 de generaţie a opta, până la 32 GB RAM şi până la 512 GB stocare SSD sau 2 TB stocare HDD. Grafica este AMD Radeon RX 560. Avem şi 4 porturi USB 3, două USB 2.0 şi un USB 3.1, plus card reader. Produsul vine în martie la suma de 2349.99 dolari.

A mai debutat şi mouse-ul Lenovo Yoga Mouse, un model wireless care are şi pointer laser. Este ideal pentru prezentări în sălile de conferinţe şi are un design sobru, pe gri şi două butoane minimaliste. Rotiţa de scroll este înlocuită cu o suprafaţă pe care vei glisa degetul între cele două butoane principale. Cântăreşte doar 63 de grame şi are acurateţea ajustabilă de la 800 la 1200 şi 1600 dpi.

Are senzor optic, suport Bluetooth 4.0 şi vine cu autonomie de 2 ore, după 2 ore de încărcare. Vine în iunie la suma de 69 de euro.