CES 2019: ASUS lansează periferice noi TUF Gaming şi ROG

0
1165

ASUS nu a lipsit de la CES 2019, unde a mizat pe gaming, aşa cum ne şi anunţau noii săi şefi la final de 2018. Au adus în prim plan periferice marca TUF Gaming, dar şi ROG, inclusiv tastaturi ROG Strix, rucsace şi mouse pad.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

ASUS a prezentat la CES tastatura ROG Strix CTRL şi TUF Gaming K7. Aceasta din urmă este o tastatură optică, cu input rapid şi timp de raspuns aproape instantaneu de la switch-urile de la bord. ASUS a mai lansat şi ROG Gaming Keycap, care vă permit să personalizaţi tastaturile şi să le adăugaţi ceva bling bling.

ASUS a creat un design nou numit Xccurate pentru butoanele CTRL de pe tastaturile Strix, care sunt acum mai mari şi mai late. A fos scos butonul Windows pentru a nu mai fi apăsat din greşeală. Softul Armoury II include un Gaming Mode, care poate fi folosit pentru a scoate combinaţiile inutile de taste şi dezactiva butoanele care va încurcă.

ROG Strix CTRL vine cu iluminare RGB LED, dar şi compatibilitate Aura Sync. Pe tastatura ROG Strix CTRL primim retroiluminare RGB, iar butonul F12 are un rol Stealth, care ascunde toate aplicaţiile care rulează şi dă audio pe mut. Butoanele WASD au capace argintii şi avem un canal inclus pentru managementul de cabluri.

ASUS TUF Gaming K7 este o tastatură uşoară şi rapidă, cu switch-uri TUF optic/mecanice. Este şi extra rezistentă, mulţumită unei construcţii metalice şi a protecţiei IP56. Activarea tastelor se face în doar 0.2 ms. Designul este unul frameless, fără muchii groase, iar logo-ul superior este fabricat din fier, în vreme ce zona de palm rest este din piele neagră sau imitaţie de piele.

ASUS a mai anunţat şi rucsacul TUF Gaming BP2700, care adoptă stilistica TUF Gaming, fiind construit din materiale durabile care resping apa şi previn zgârierea. Are un design militar şi 12 buzunare diferite pentru stocarea de echipamente de gaming, cu fermoare convenabile.

TUF Gaming P3 este un nou mouse pad durabil, cu o suprafaţă fină, care e ideal pentru gaming şi are acurateţe crescută, plus urmărire precisă a suprafeţei. Are un finisaj cu cusături pentru a preveni degradarea şi vine cu o bază aderentă din cauciuc. ASUS a mai extins programul TUF Gaming Alliance, o colaborare cu marii producători de componente PC, pentru a asigura compatibilitatea cu noile produse ASUS.