CES 2018: Nokia prezintă un sistem de monitorizare a somnului cu preţ de 99 dolari – Nokia Sleep

1
882

Ştiţi probabil că odată cu integrarea companiei Withings în Nokia, noua Nokia, cea din epoca HMD Global au fost preluate şi numeroase produse şi servicii din zona medicală şi wellness. Ca atare nu ne miră să vedem produse precum acest Nokia Sleep, un nou sistem de monitorizare a somnului prezentat la CES 2018.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Costă 99 de dolari şi vrea să fie un rival pentru Beddit. Se numeşte Nokia Sleep şi este un soi de accesoriu pentru salteaua pe care dormiţi, cuplat la o aplicaţie de pe smartphone. Va monitoriza durata somnului, pulsul, calitatea somnului, dar şi sforăitul. Totul poate fi vizualizat în aplicaţia companion Health Mate şi sincronizarea se face via WiFi.

Nokia Sleep oferă şi un scor pentru calitatea somnului şi are integrare cu IFTT, deci se poate conecta şi la alte produse smart home, putând stinge lumina când adormiţi spre exemplu. Marele său avantaj e că este cu 50 de dolari mai ieftin decât Beddit. Aplicaţia e capabilă să analizeze ciclurile de somn, inclusiv cel profund, dar şi cel REM. Fiind conectat la soluţii smart home, poate trage jaluzelele smart dimineaţa, pentru a vă trezi.

Setupul este foarte simplu şi intuitiv. Din păcate nu ştim când ajunge în magazine Nokia Sleep.