CES 2018: ASUS ROG Strix GL 12 este un PC de gaming cu SSD hot swap

1
1662

Pe lângă laptopuri de gaming semnate de legende din eSports, ASUS a prezentat la CES 2018 şi un PC desktop de gaming, ROG Strix GL 12. Acesta vine cu capacitate de hot swap pentru SSD şi are un sistem amplu de iluminare.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Configuraţia vârf de linie pentru acest model implică un procesor Intel Core i7-8700K, care odată turat cu ROG Turbo Gear poate ajunge şi la o frecvenţă de 4.8 GHz. Aparent fiecare procesor de pe versiunile acestui PC ar fi fost testat şi ales de către inginerii ROG pentru a garanta cea mai bună performanţă. Specificaţiile includ şi o placă grafică NVIDIA GeForce GTx 1080, dar există şi varianta GTX 1050, 1060 sau 1070.

Una dintre funcţiile cele mai atractive aici este SSD tray-ul de 2.5 inch, care poate fi înlocuit din mers, fără a da shutdown la sistem. E loc şi pentru două HDD-uri la interior. Acele decupaje speciale din zona frontală, care arată ca nişte tăieturi de sabie se pot ilumina cu culori şi modele speciale, configurabile cu ajutorul sistemului ASUS ROG Aura Sync. Panoul frontal poate afişa până la 16 milioane de culori, cu efecte prestabilite.

Există şi un panou transparent, prin care se pot vedea componentele interne, inclusiv blocul de răcire cu lichid şi logo-ul luminos ROG. Produsul vine în trimestrul 2 al acestui an iar preţul nu este cunoscut.