Cele mai noi produse Harman Kardon ajung în România; DJ-ul Martin Garrix devine ambasador global JBL

0
1044

Această săptămână începe cu veşti despre produsele audio de la Harman Kardon şi JBL. Aflăm că DJ-ul şi producătorul de muzică Martin Garrix este acum ambasador global JBL, iar Harman Audio (JBL & Harman Kardon) a lansat nu mai puţin de 7 noi produse în România. Avem detalii mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Martin Garrix este un DJ foarte apreciat, care se alătură echipei JBL ca ambasador global. Va colabora îndeaproape cu JBL pentru lansările de noi produse, concerte live în cadrul evenimentelor JBL sau pentru campaniile publicitare ale brandului. “JBL a fost brandul meu audio preferat de ceva timp, aşa ca sunt foarte încântat să mă prezint de acum că ambasador global al brandului. Sunt mereu înconjurat de muzică, astfel colaborarea cu JBL a fost o oportunitate pe care nu aveam cum să o refuz”, a spus Martin Garrix.

Cât despre noutăţi, Harman Audio a adus în România noile produse: JBL Charge 5, JBL Live 460NC, JBL Live 660NC, JBL LIVE Pro+, JBL Tour One, JBL Wave 100TWS şi Harman Kardon Onyx Studio 7.

JBL Charge 5 este o boxă portabilă iconică, cu un design cool şi confortabil. Are un driver în formă ovală, ca o pistă de curse, un tweeter separat şi radiatoare duble pasive, pentru o claritate audio excelentă şi bas puternic. Pune la dispoziţie 20 de ore de autonomie şi are powerbank încorporat, permiţând încărcarea altor gadgeturi.

JBL Live 460NC este o pereche compactă de căşti, care mizează pe basul îmbunătăţit şi vine cu tehnologie Adaptive Noise Cancelling, care permite blocarea sunetelor ambientale. Vine cu asistenţă vocală Hey Google şi se activează prin comandă vocală. Are autonomie de 50 de ore, conectivitate Bluetooth, greutate de 210 grame.

JBL Live 660NC este o pereche de căşti ceva mai high end, cu asistent vocal, autonomie de 50 de ore şi ANC dezactivat. Oferă apeluri stereo clare, cablu audio detaşabil şi funcţie Auto Play-Pause. Vin cu o bretea captuşată moale, streaming cu ANC şi Ambient Aware care te ţine în contact cu mediul din jur.

Pentru cei care vor căşti şi mai compacte există JBL Live PRO+ TWS, cu control vocal, 28 de ore de autonomie şi încărcare wireless rapidă. Căştile in-ear JBL Wave 100TWS au JBL Deep Bass, autonomie de până la 20 de ore şi drivere de 8 mm.

 

Harman Kardon Onyx Studio 7 este o boxă wireless cu sunet stereo susţinut de 2 tweetere puternice. Vine cu mâner din aluminiu anodizat, pentru portabilitate. Bateria oferă 8 ore de muzica cu o singură încărcare, sunet wireless dual şi produsul vine cu design subtil, adecvat în orice context. Designul este unul SF, globular, cu un inel în jur sau şi o bază robustă.