HP a anunțat EliteOne 800 G8, un PC All-In-One ideal pentru un stil de lucru hibrid; Au debutat și laptopurile ZBook G8

0
615
EliteOne 800 G8
HP a anunțat EliteOne 800 G8, un PC All-In-One ideal pentru un stil de lucru hibrid; Au debutat și laptopurile ZBook G8

HP a anunțat noi dispozitive dedicate productivității și oamenilor care adoptă un stil de lucru hibrid. Este vorba despre PC-ul All-in-One EliteOne 800 G8 și noi laptopuri din gama Z by HP. Acestea sunt proiectate pentru profesioniștii din domeniul creativ și utilizatorilor care au nevoie de performanță, fiabilitate și versatilitate. Avem detalii despre noile dispozitive mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

HP EliteOne 800 G8 All-in-One

Acest PC este ideal pentru conferințe virtuale organizate de acasă sau de la birou. Este disponibil în două variante, cu diagonală de 23.8 inch sau 27 de inch și prezintă o cameră pop-up în partea superioară. Acesta are la interior procesoare Intel Core din generația a 11-a, iar ecranul este de o calitatea foarte bună. Camera web este duală și are 5 MP, facilitând cea mai bună experiență de vizualizare. Totodată, beneficiază și de funcția “Face tracking” care urmărește și încadrează activ mișcările utilizatorilor.

Totodată, este primul PC de la HP care poate filtra peste 350 de milioane de tipuri de voci și zgomote. Astfel, zgomotul de fundal este diminuat prin intermediul inteligenței artificiale. Experiența audio este și ea imersivă, sunetul fiind adaptat pentru discursuri, muzică sau filme. În plus, HP Quiet Design adaptează sistemul de răcire pentru un zgomot redus.

HP EliteOne 800 G8 All-in-One conține plastic recuperat din apropierea oceanelor în carcasa difuzorului. Totodată, ambalajul este 100% reciclabil, fiind un dispozitiv certificat ENERGY STAR și înregistrat EPEAT.

HP Zbook Studio G8 – proiectat pentru mobilitate

EliteOne 800 G8

Alături de noul PC All-in-One, HP a anunțat și trei noi laptopuri. HP Zbook Studio G8 este cea mai puternică stație grafică mobilă de dimensiuni reduse din lume. Acesta sosește cu un display HP DreaColor cu rată de refresh de 120Hz, procesor Intel Core i9 Gen 11 și grafică RTX A5000 sau GeForce RTX 3080. Este un laptop proiectat pentru proiecte grafice și jocuri, putând să randeze animații complexe, inclusiv 3D în timp record.

HP ZBook Fury G8 – proiectat pentru creatorii de conținut

EliteOne 800 G8

Modelul Fury este disponibil în variante de 15.6 inch și 17 inch. Acest laptop este conceput pentru mobilitate extinsă, fiind dedicat creatorilor de conținut. Sosește cu procesoare Intel Core i9 Gen 11 și Intel Xeon, memorie RAM de până la 128GB și grafică RTX A5000. Ecranul este validat PANTONE și oferă refresh rate de 120Hz și o acuratețe excelentă a culorilor, potrivit HP.

HP ZBook Power G8 – performanță de top la un preț accesibil

EliteOne 800 G8

HP Zbook Power ar fi cea mai accesibilă stație grafică de la HP. Acesta este disponibil în variante cu procesor Intel Core i5, i7 sau i9, generația a 11-a. Sosește cu un ecran de 15.6 inch în diagonală și suportă până la 64GB de memorie RAM DDR4. Avem și variante de 256GB sau 512GB de memorie via SSD, însă suportă maxim 2 TB. Grafica este integrală sau de tip discret, nVIDIA T1200, în funcție de configurație. Are parte de o baterie de 83 Wh și este subțire și ușor.

Disponibilitate

  • HP EliteOne 800 G8 All-in-One PC va fi disponibil începând cu luna iulie 2021.
  • HP ZBook Studio G8 va fi disponibil în unele țări din august 2021.  
  • HP ZBook Fury G8 va fi disponibil în unele țări din august 2021.  
  • HP ZBook Power G8 va fi disponibil în unele țări din iulie 2021.