Fortnite: Sezonul 7 a debutat oficial! Rick & Morty și Superman își fac apariția în încercarea de a opri invazia extraterestră

0
773
Fortnite: Sezonul 7 a debutat oficial! Rick and Morty și Superman își fac apariția

Fortnite este un joc destul de popular, inclusiv în România. Cu toate că acesta nu mai este disponibil în Google Play sau App Store, el încă poate fi descărcat pe Android din alte surse. Astăzi a debutat sezonul 7, iar noul update este disponibil pe console, PC și toate celelalte platforme suportate. Avem detalii despre ce aduce nou acest sezon mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Noul sezon se concentrează asupra unei invazii extraterestre. Titlul de tip Battle Royale aduce în atenția gamerilor un nou Battle Pass și noi personaje foarte interesante. Vorbim despre Superman și Rick, din popularul show Rick And Morty. Noul sezon readuce în anteția jucătorilor și Battle Stars, o caracteristică prezentă doar în sezonul 1 al jocului. Aceasta a fost implementată din nou, iar jucătorii vor putea obține cosmetice în schimbul nivelelor mulțumită sistemului Battle Pass rewards.

Această caracteristică aduce o experiență mai personalizată jucătorilor, aceștia având ocazia să deblocheze skin-uri rare și care nu ar mai putea fi achiziționate acum. De asemenea, în trecut recompensele soseau după fiecare nivel, jucătorii având acum posibilitatea să aleagă când doresc premiile câștigate la Battle Pass.

Ca un reminder, Fortnite a avut extratereștrii incluși în unele capitole. Totuși, prezența acestora era destul de discretă. Totuși, începând cu sezonul 7 totul se schimbă și aceștia își fac în sfâșit apariția. Gamerii vor avea posibilitatea să exploreze noul sezon și să deblocheze toate cosmeticele până pe 12 septembrie 2021.