Toshiba QA4C și QL4C au debutat oficial! Televizoare cu tehnologie Quantum Dot, rezoluție 4K și Android TV

0
986
Toshiba QA4C și QL4C
Toshiba QA4C și QL4C au debutat oficial! Televizoare cu tehnologia Quantum Dot, rezoluție 4K și Android TV

Toshiba a anunțat recent două noi modele de televizoare cu rezoluție 4K și tehnologie Quantum Dot. Este vorba despre modelele Toshiba QA4C și QL4C, smart TV-uri cu margini foarte înguste care rulează Android TV. Avem toate detaliile despre noile modele mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Toshiba QA4C și QL4C sunt disponibile în variante de 165 cm, 139.7 cm, 127 cm și 109 cm. Toate modelele beneficiază de rezoluție 4K, suport HDR și oferă o calitate cinematografică datorită tehnologiei Quantum Dot. De asemenea, sosesc cu tehnologia TRU Picture Engine by Toshiba, iar sunetul este asigurat de Onkyo, seia QL4C primind chiar suport Dolby Atmos și DTS Virtual-X.

Toshiba QA4C și QL4C

Având la bază tehnologia Quantum Dot, Toshiba QA4C și QL4C pot reda 90% din spectrul de culori DCI-P3. Umbrele, contrastul și detaliile sunt redate cu o acuratețe îmbunătățită față de modelele precedente. Tehnologia Dolby Vision HDR este și ea prezentă pentru a reda filmele, serialele și conținutul preferat exact așa cum l-au gândit regizorii și creatorii.

Tehnologia TV TRU Picture Engine este compusă dintr-un set de opțiuni și moduri. Avem deci parte de opțiuni precum TRU Resolution, TRU Micro Dimming și TRU Flow, dar și TRU Resolution Upscale pentru conținutul non-4K. Nu avem mod de gaming aici, însă Toshiba susține că aceste moduri vor fi suficiente fie că alegem să urmărim sporturi, filme sau să jucăm jocuri.

Toate modelele au sunet dezvoltat de către Onkyo. Alături de tehnologii precum Dolby Atmos și DTS-Virtual-X, modelele Q4LC livrează un sunet imersiv. Astfel, utilizatorii vor putea capta sunetul din toate direcțiile, în sistem multi-direcțional. De asemenea, toate modelele rulează Android TV, permițând descărcarea aplicațiilor preferate de streaming. Avem și control prin voce via Google Assistant, care poate fi accesat direct de pe telecomandă. Modelele QL4C sosesc inclusiv cu asistentul virtual Alexa, pentru cine preferă acest lucru.

Preț și disponibilitate Toshiba QA4C și QL4C

Momentan nu au fost anunțate prețurile și disponibilitatea noilor modele. Acestea ar trebui să ajungă totuși pe plan local curând.