Ce noutăţi a pregătit Tesla pentru 2020? Iată scăpări dintr-o actualizare software

0
1570

Tesla are o poziţie interesantă printre producătorii de automobile, ei extinzând funcţionalitatea maşinilor după lansare prin actualizări de software. Într-un fel se comportă mai mult ca o companie tech, decât ca una auto. Ei bine azi aflăm ce plănuieşte să mai ofere Tesla în 2020 posesorilor de unităţi Model S şi Model X, plus variante noi de automobile.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Am văzut o tonă de actualizări mai mult sau mai puţin trăznite pe maşinile Tesla, de la unele care generau sunete de flatulenţe, la jocuri ca Angry Birds jucate pe ecranul central. Ei bine, primul mare update din 2020 tocmai a sosit pe maşini şi vine la pachet şi cu câteva scăpări despre noutăţi viitoare. E vorba despre noutăţi software şi hardware, aşa cum aflaţi mai jos.

Ei bine pe viitor Model S şi Model X ar putea fi vândute cu un încărcător wireless Qi pentru telefoane integrat. În plus, vor avea şi un nou port pentru alimentare, noi suspensii şi chiar noi scaune, cu suport lombar mai bun. Apar şi noi configuraţii de baterii, care ar putea avea autonomie sporită. Tesla are obiceiul de a oferi configuraţii în plus pe durata de viaţă a unui automobil, cu modificări atât la exteriorul, cât şi la interiorul maşinilor.

Chiar Elon Musk făcuse aluzie la un Model S “Plaid” cu performanţă mai mare care va sosi pe viitor. Revenind la noua actualizare software, ea a fost confirmată deocamdată în China, aducând printre altele suport pentru WeChat, dar şi jocuri ca Happy Mahjong, Fight Landlords şi Happy Upgrade. Există şi o aplicaţie nouă pentru vreme şi calitatea aerului.