Căștile wireless Nothing Ear (1) se lansează pe 27 iulie; Iată ce ne pregătește compania condusă de Carl Pei

0
571
Căștile wireless Nothing Ear (1) se lansează pe 27 iulie; Iată ce ne pregătește compania condusă de Carl Pei

Carl Pei este unul dintre cofondatorii OnePlus. Acesta a ales totuși să părăsească compania anul trecut și să pornească un startup numit “NOTHING”. Se pare că acesta este axat pe dispozitive audio, iar astăzi aflăm că primul produs se va numi Nothing Ear (1) și va debuta pe 27 iulie. Avem detalii mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Primul produs care va intra în portofoliul Nothing va fi o pereche de căști. Acestea ar urma să se numească simplu, “ear (1)”, iar designul ar fi minialist. Ne așteptăm și la o combinație de nuanțe precum roșu, alb, gri și negru. Am putut vedea chiar câteva imagini pentru Nothing Concept 1 în urmă cu câteva luni, prin intermediul site-ului nostru soră, Mobilissimo.ro. Astfel, design-ul ar trebui să fie similar.

În cazul în care nu șțiați, Carl Pei are parte de susținere serioasă. Tony Fadell, inventatorul iPod-ului original Apple, s-a alăturat companiei. De asemenea, Casey Neistat, un YouTuber foarte popular, susține Nothing alături de alte persoane importante. Carl Pei spune că misiunea Nothing este de a înlătura barierele dintre oameni și tehnologie.

Astfel, chiar dacă Nothing ear (1) este un prim produs, producătorul plănuiește dezvoltarea unui întreg ecosistem de dispozitive. Acestea ar urma să aibă un design foarte atrăgător și o multitudine de funcții. Totuși, acestea sunt doar speculații. Momentan nu știm nimic despre specificații, preț sau autonomia noilor căști.

Nothing ear (1) vor debuta pe 27 iulie la ora 16:00 (ora României). Ne putem aștepta la câteva teasere din partea companiei înainte de debut.