Căștile wireless Master & Dynamic MW65 sunt special optimizate pentru Google Assistant; Oferă și noise-cancelling

1
719
Master & Dynamic MW65

O firmă nouă din zona echipamentelor audio despre care a cărui existență aflăm astăzi este și Master & Dynamic, companie de tip start-up din New York care are numeroase produse de tip premium. Cel mai proaspăt exemplu sunt căștile Master & Dynamic MW65 care se remarcă prin tehnologia de noise-cancelling.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

De asemenea, aflăm că acestea sunt special optimizate pentru Google Assistant și că funcționează atât în mod wireless, cât și prin fir. Au o greutate de doar 245 grame, inserții din piele și pad-uri pentru urechi din spumă cu memorie ceea ce le oferă un touch premium.

Master & Dynamic MW65

Primim sistem hibrid active noise cancellation și descoperim că acoperirea în mod Bluetooth este de până la 20 metri. Căștile au drivere beryllium de 40 mm și se oferă aici suport pentru tehnologiile AptX, respectiv SBC. Autonomia este de 24 ore și încărcarea se face rapid, de la 0 la 50% în sub 15 minute.

Master & Dynamic MW65

Google Assistant se poate accesa cu o apăsare prelungită a butonului play/pauză și există opțiuni extra în cadrul aplicației Google ce permit livrarea notificărilor vocal. Căștile Master & Dynamic MW65 se livrează cu un adaptor pentru zbor, cablu audio 3.5 mm, cutie de purtare și cablu USB-C cu adaptor de alimentare.

Prețul este de 499 dolari și le găsiți pe maro sau negru. Să vedem dacă vor fi importate și pe plan local în viitorul apropiat sau nu.