Căştile Sennheiser Momentum 3 şi Momentum True Wireless 2 primesc o reducere de 200 de lei, cu un voucher special

0
2175

Muzica bună se aude la potenţialul maxim la o pereche de căşti capabile. Sennheiser este un reper în domeniu, iar compania germană înfiinţată în 1945 s-a specializat pe produse acustice de top. Sunt incluse aici microfoane, căşti, accesorii chiar şi căşti de aviaţie. Ei bine, nu ştiu dacă ştiaţi, dar Sennheiser are şi o fabrică destul de mare în România, la Braşov, unde produce inclusiv căştile de calitate Sennheiser Momentum 3, pe care le puteţi cumpăra cu o reducere de 200 de lei la AVStore, dacă folosiţi voucherul de mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest voucher este obţinut de la colegii de la Mobilissimo.ro pentru achiziţiile de la AVStore şi este „MOBILISSIMO200SE„, pe care îl puteţi aplica în coşul de cumpărături, reducerea aplicându-se instant. Apropo, se aplică pentru căştile Sennheiser Momentum 3 şi Momentum True Wireless 2.

Sennheiser Momentum True Wireless 2

Acest model este unul in ear confortabil, cu drivere de 7 mm şi conexiune Bluetooth 5.1, dar şi răspuns în frecvenţă de 5-21.000 Hz. Avem şi autonomie de până la 7 ore, iar căştile au şi o cutie specială de transport şi încărcare, care duce autonomia la 28 de ore. Aduce şi suport Siri/Google Assistant, anularea zgomotului de fond şi rezistă la stropire în regim IPX4. Vine pe alb sau negru şi costă 1399 lei, preţ scăzut cu 200 lei, dacă aplicaţi codul promo „MOBILISSIMO200SE„.

Sennheiser Momentum 3

Cine vrea o pereche de căşti mai generoase şi care să acopere urechea, are opţiunea Sennheiser Momentum 3. Aceste căşti sunt realizate din materiale premium precum metal (inox) şi piele naturală, dar şi spumă de memorie. Se pot conecta prin Bluetooth la telefon sau alte dispozitive, dar şi prin USB-C şi conector de 3.5 mm. Autonomia este de până la 17 ore şi avem şi sistem de anulare activă a zgomotului cu 3 reglaje diferite, în funcţie de preferinţe.

Există şi butoane pe cască, NFC, Smart Pause, Auto On/OFF şi un bas fantastic, peste orice alt produs până în 2000 de lei de pa piaţă. La pachet ai cablu jack de 3.5 mm, adaptor USB-C la USB-A, cablu USB-C şi husa de transport. Căştile costă de obicei 1649 lei, dar folosind codul „MOBILISSIMO200SE” ajungi la 1449 lei.

Oferta e valabilă până la final de luna octombrie pentru cele două căşti de mai sus, doar pe AVStore.ro