Căştile de gaming ASUS ROG Strix Fusion 500 scapă pe web: manual şi fotografii

0
960

O nouă pereche de căşti de gaming de la ASUS, cele din gama ROG Strix au apărut online. E vorba despre ASUS ROG Strix Fusion 500, care au avut parte de o scăpare pe web sub formă de manual de instrucţiuni şi fotografii din faza de testare a produsului.

Publicitate

Acest accesoriu serveşte ca urmaş pentru ROG Strix Fusion 300 credem noi, acel model fiind anunţat în toamna acestui an. Designul pare să meargă pe aceeaşi linie angulară şi cu acelaşi model de iluminare. Avem şi o bandă generoasă şi extensibilă pentru cap, port microUSB şi compatibilitate cu Windows 7, Windows 8.1 şi Windows 10.

Există şi conectivitate Bluetooth şi probabil şi jack audio de 3.5 mm şi surround virtual 7.1 ca la predecesor. Strix Fusion 300 mergea pe un design compact şi cu greutate scăzută, pentru a nu incomoda gamerii la sesiunile maraton de joc. Designul angular era accentuat de acea iluminare, în stilul vizorului unui cavaler sau o cască de soldat într-un titlu SF dacă vreţi.

Driverele ASUS Essence de 50 mm ar trebui să fie la posturi, cu capace din metal şi nu plastic. Cupele sunt atât de mari pentru a permite aerului să circule cum trebuie, dar şi să fie sigilat în incinta căştilor. Mă aştept la un preţ de peste 600 de lei.