Qoobo este o pernă care se comportă ca o pisică şi are rol terapeutic

0
1289

Japonezii au o uriaşă pasiune pentru pisici, lucru reflectat în cel mai nou şi trăznit gadget peste care am dat pe Kickstarter. Se numeşte Qoobo şi este o pernă terapeutică, care se comportă precum o pisică reală. Creaţie a companiei japoneze Yukai Engineering, trăznitul produs e acum disponibil la precomandă.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Chiar dacă avem de-a face cu o pernă, aceasta este stilizată precum o pisică, inclusiv blana moale şi o coadă care se mişcă. Ca atare, Qoobo este atât animal de companie, cât şi pernă, care dă unei persoane senzaţia că are cu adevărat o pisică vie. E bizar şi că această invenţie nu are şi un cap de pisică, dar acela probabil ar fi incomodat utilizatorul care vrea să se culce pe pernă.

Atunci când Qoobo detectează că e mângâiat, începe să dea din coadă, deşi judecând după clipul de mai jos mişcările sunt cam crispate. Uneori perna va flutura coada pentru a saluta utilizatorul. Proiectul a strâns peste 106.000 de dolari pe Kickstarter, iar un astfel de produs costă 89 de dolari. E disponibil pe “Gri Husky” sau “Maron francez”.

Compania din spatele său ne asigură că atenţia la detalii a primat aici şi că greutatea şi textura au fost atent gândite. Cine nu e fan al pisicilor, îşi poate imagina că e un câine mai bondoc. Sperăm să nu lase blană în urmă precum felinele. Perna măsoară 330 mm x 540 mm în lăţime şi lungime, iar grosimea este de 160 mm. Greutatea este de 1 kilogram.

Include un adaptor AC pentru priză la pachet şi are o 8 ore de autonomie. Puteţi precomanda unul aici.