Canon prezinta camera digitala compacta PowerShot A480

0
619

Canon a lansat recent o noua camera digitala compacta, modelul PowerShot A480, care il inlocuieste pe A470 si soseste cu o carcasa mai compacta si o metoda mai usoara de utilizare. Cu 25% mai mic decat predecesorul sau, acest aparat foto include o noua asezare a tastelor, care simplifica utilizarea, plus un senzor de 10 megapixeli si un LCD de 2.5 inchi.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Camera compacta apartine categoriei entry-level si va sosi pe piata in 4 variante de culoare: argintiu, rosu, albastru sau negru. Pe lista sa de specificatii se afla un zoom optic de 3.3x, display-ul anterior mentionat (cu optiunea de verificare a focusului Image Inspection Tool) si detectare faciala (AF/AE/FE/WB).

PowerShot A480 corecteaza efectul de ochi rosii in timp ce fotografiaza, dar si in timpul playbackului video, iar procesorul sau de imagine DIGIC III permite realizarea unor fotografii de inalta calitate. Neclaritatea este combatuta cu ajutorul tehnologiei Motion Detection, iar aparatul poate filma VGA la 30 fps, suportand si 15 moduri de fotografiere.

Lista de specificatii a lui A480 se incheie cu o sensibilitate ISO de pana la 1600, conectivitate USB (Mini-B, MTP, PTP), AV out (PAL/NTSC) si suport pentru carduri de memorie SD, SDHC, MMC, MMCplus, HC MMCplus. Noul Canon va fi alimentat de 2 baterii AA sau NiMH si cantareste 140 de grame.

Sursa