Designerul lui Sony Vaio P isi dezvaluie secretele

0
607

Sony Vaio P a fost unul dintre cele mai impresionante netbook-uri de la CES 2009, el sosind cu un impresionant display de 9.2 inch si suport pentru Vista, mai nou si Windows 7. Dar cum ramane cu designul sau unic? Cum a reusit Sony sa doteze un subnotebook cu un display cu rezolutie de 1600 x 768 pixeli?

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Raspunsurile vin de la designerul Takuma Tomoaki, luat la intrebari de catre cei de la cool3c, un site chinezesc de specialitate.

Astfel, aflam ca modelul Vaio P a fost inspirat de automobilul Mini Cooper, considerat de Tomoaki „mic si sofisticat”. Se pare ca intreg designul a fost dictat de marimea „celei mai mici tastaturi utilizabile”, iar rezolutia incredibila a ecranului este perfecta pentru filmele HD, acesta fiind si scopul celor de la Sony.

Vaio P suporta playback nativ pentru continuturi 720p, iar revenind la design, netbookul este fabricat din aluminiu (partea superioara), fibra de carbon (partea inferioara) si plastic (interior), obtinandu-se un compromis intre greutate si rezistenta.

Sursa