Canon prezintă aparatul foto compact PowerShot SX730 HS, ideal pentru călătorii

0
817

Fix în prag de vacanţă de Paşte Canon a prezentat noul aparat foto compact PowerShot SX730 HS. Acest model este descris drept “elegant şi puternic”, dar şi compact şi ideal pentru călătorii. Ce oferă noul venit aflaţi mai jos.

Publicitate

Avem de-a face cu un model cu super zoom, astfel încât obiectivele turistice să poată fi admirate în detaliu chiar şi de la distanţă. Puteţi purta acest model în buzunar şi trebuie să aflaţi că vine cu senzor CMOS de 20.3 megapixeli, cu procesor DIGIC 6. E capabil de fotografiere în rafală până la 5.9 cps, deci nu veţi rata nici momentele când căprioara sau veveriţa aleargă prin iarbă, sau spectacole in marile capitale ale lumii.

PowerShot SX730 HS soseşte cu obiectiv grandangular cu zoom optic de 40x şi ZoomPlus de 80x. Grosimea acestui nou aparat Canon este de 39.9 mm şi poate încăpea foarte uşor în rucsac sau geantă. Filmarea se realizează în full HD şi aparatul pune la bătaie un ecran LCD de 7.5 cm. Acesta e mare pentru un aparat foto şi rabatabil, încât să puteţi admira rezultatele fotografierii foarte uşor, chiar şi la unghiuri dificile.

Există şi conectivitate Bluetooth la bord şi posibilitatea de sincronizare GPS cu ajutorul smartphone-ului. Oficial nu avem un preţ încă, dar se vehiculează o sumă pe la 400 de dolari.