Canon imageFORMULA DR-C230

Pe lângă aparatele foto cei de la Canon mai lansează și scanere pentru documente, un exemplu fiind noul model intitulat Canon imageFORMULA DR-C230. Acesta este un scaner compact pentru documente ce dispune de viteza, puterea și flexibilitatea necesară obținerii de performanțe în mediile cele mai solicitante și alerte.

Publicitate

Avem parte de un produs cu dimensiuni reduse și performanțe ridicate, scaner-ul oferind o fiabilitate desăvârșită și o productivitate excelentă la un preț foarte accesibil. Se pot scana cu ușurință documente de diferite formate și dimensiuni, iar ca performanțe acesta este capabil să scaneze până la 30 ppm și 60 ipm.

Canon imageFORMULA DR-C230

 

Există la pachet un alimentator automat de documente (ADF) cu o capacitate de 60 coli ce se încarcă continuu cu hârtie de formate diferite oferind chiar până la 3.500 scanări în fiecare zi. Procesul de scanare este totodată unul ușor și cu doar o singură apăsare trecem la treabă.

Canon imageFORMULA DR-C230

Canon imageFORMULA DR-C230 are și funcții mai speciale precum detectarea automată a dimensiunii paginii și a orientării textului. Aparatul integrează o gamă vastă de aplicații și aflați că acesta consumă doar 19W în timpul funcționării și doar 1,4W atunci când este în standby.