Epson lansează scannerul WorkForce DS-730N, care simplifică digitalizarea, reduce risipa de hârtie

0
825

Epson, unul dintre brandurile de încredere în segmentul imprimantelor, scannerelor şi echipamentelor office a anunţat lansarea unui nou scanner: WorkForce DS-730N. Acesta simplifică digitalizarea şi reduce utilizarea hârtiei. Acest model eficientizează procesele de lucru prin funcţii inteligente pentru gestionarea unui volum mare de documente. Avem detalii mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Scannerul WorkForce DS-730N este un echipament accesibil midrange, care va reduce volumul de hârtie folosit în companii. El permite realizarea de conexiuni mai bune şi un flux de lucru mai eficient. Poate scana până la 40 de pagini pe minut (80 ipm) şi facilitează transmiterea rapidă de documente digitale intre echipe şi departamente. Noul model de scanner vine cu un ecran color de 1.44 inch, care afişează clar detaliile diferitelor sarcini de lucru. Poate îmbunătăţi textul scanat, pentru o digitalizare a fişierelor la o calitate superioară.

Iată declaraţiile Adrianei Gologan, Sales Manager Resellers, Epson România despre acest produs:

Companiile sunt în proces de reinventare a modului de lucru, iar scanerul WorkForce DS-730N vine pe piață într-un moment critic. În mod firesc, prin scanarea documentelor rapid, companiile elimină consumul inutil de hârtie, iar Epson face un pas mai departe și permite trimiterea documentelor în diferite foldere de pe PC-urile angajaților, cu ajutorul sarcinilor predefinite setate pe dispozitiv. În plus, butoanele de scanare rapidă integrate pe modelul DS-730N le permit utilizatorilor să folosească dispozitivul cu ajutorul unui pix sau un stylus.

Acest nou venit are o capacitate feeder de documente de 100 de pagini, duty cycle de 4500 de pagini şi scanare media cu grosimea de 27-413 gmp şi cu lungime de peste 6 metri. Configurarea web a dispozitivului se face prin driverele TWAIN şi ISIS. Există şi mod de scanare lentă şi protecţie a documentelor, cu senzori ultrasonici şi senzori de detectare de înclinare a hârtiei.