Brother anunţă noi scannere portabile/ mobile destinate mediului de afaceri, digitalizării de documente

0
329

Brother, unul dintre numele cu tradiţie în zona scannerelor şi imprimantelor a anunţat lansarea de noi scannere portabile/mobile, care sunt ideale pentru lucrul în mediul business. Sunt utile în special pentru digitalizarea documentelor şi pentru scanarea rapidă în deplasări.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

E vorba despre seria DS de scannere mobile, gândite pentru cei care lucrează mult pe teren. Noua gamă include 3 modele, DS-940DW, DS-740D şi DS-640, care au design ergonomic şi sunt intuitive şi uşor de utilizat. Au format compact şi pot fi transportate cu uşurinţă oriunde. Un alt plus este faptul că pot fi operate de către oricine, indiferent că sunt oameni de vânzări, angajaţi în logistică sau în domeniul medical. Flexibilitatea este extinsă prin varietatea obiectelor şi mediilor ce pot fi scanate.

Se pot scana documente de hârtie în format A4, carduri de identitate din plastic, paşapoarte şi multe alte tipuri de documente şi acte. În privinţa performanţelor de scanare, viteza ajunge la 15 PPM, iar rezoluţia la 300 DPI, mulţumită rolelor ultra performante cu care sunt prevăzute aceste modele. După ce sunt scanate, documentele pot fi salvate într-un folder de pe PC sau trimise ca ataşament la un email. Fiecare model de acest tip este prevăzut cu conexiune USB 3.0 pentru alimentare cu energie şi transfer de date.

Include soluţia software Kofax PDF, care le permite utilizatorilor să convertească, editeze şi partajeze uşor documentele scanate. Există şi funcţii ca Scan to Email, Scan OCR, Scan to File şi Scan to Image. DS-940W are o baterie reîncărcabilă la bord, slot microSD şi WiFi. Acest din urmă model, dar şi DS-740D permit scanarea faţă-verso, iar vârful de gama are suport şi pentru funcţia de pornire automată a scanării. Produsele vin pe piaţa din România la final de martie, început de aprilie.