Logitech prezintă încărcătorul wireless 3 în 1 POWERED: bun pentru ceas, telefon, căşti

0
1445

Logitech a anunţat un nou încărcător wireless astăzi, pe care îl promovează ca o soluţie ideală 3 în 1: bun pentru AirPods, Apple Watch şi iPhone. Ele vor putea fi încărcate simultan fără probleme, cu spaţiu dedicat pentru fiecare dispozitiv.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Produsul cel nou face parte din gama POWERED, iar alte modele din gama sunt Logitech POWERED 3 in 1 Dock, Logitech POWERED Stand şi Logitech POWERED Pad. Cel mai interesant încărcător este totuşi acel Dock, pentru că poate încărca simultan un telefon Apple, căşti AirPods şi un Apple Watch. Costă 129.99 dolari şi poate alimenta wireless cu până la 7.5W acele terminale, amplasate pe dock. Căştile stau pe o platformă plată, telefonul e înclinat la un unghi de 45 de grade, iar ceasul se află pe un soi de protuberanţă laterală.

Accesoriul face încărcarea inclusiv prin husele cu grosime de 3 mm maxim. Există şi un indicator care va anunţa când se încarcă terminalul şi a fost gândit să nu fie prea luminos pentru a nu deranja somnul. Reţineţi că în ciuda promovării cu produse Apple, acest Dock funcţionează şi cu telefoane, ceasuri şi căşti ale altor branduri.

Cât despre celelalte accesorii noi, POWERED Wireless Charging Stand este 59.99 dolari şi este doar un mic dock vertical pentru alimentare, suportând şi terminale Qi. Şi el oferă tot încărcare la 7.5W şi e disponibil pe gri sau alb.

Apoi vine POWERED Wireless Charging Pad, cu preţ de 39.99 USD, care ajunge la 9W încărcare, inclusiv cu husa pusă pe telefon. Cei 9W se aplică la telefoanele Samsung, iar iPhone-urile rămân la 7.5W. Vine pe gri, alb, mov şi albastru.