Canon EOS 7D MK III ar urma să fie lansat până în vara lui 2018

0
688

Canon pregăteşte un nou DSLR flagship, ştiam asta deja şi zvonurile afirmau că acest model va fi Canon EOS 7D MK III. Până acum credeam că va sosi prin primăvară, în martie chiar, iar acum zvonurile afirmă că va sosi până în vara lui 2018.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Canon lansa EOS 7D MK II în 2014, deci am avut ceva de aşteptat pentru un succesor. Din păcate nu avem şi specificaţii pentru 7D MK III, deşi captura video 4K pare cam obligatorie dacă mă întrebaţi pe mine. Zvonuri precedente afirmau că noul aparat foto ar putea inaugura un senzor complet nou de la Canon, care nu a mai fost folosit până acum. Rezoluţia ar trebui să fie în jur de 28 de megapixeli şi pe lista de dotări şi funcţii mai avem C-log, un dynamic range peste modelul 7D2 şi o performanţă ISO superioară acelui aparat foto.

Un ecran rabatabil cu interfaţă touch e de asemenea printre speculaţii, plus tehnologie Dual Pixel Autofocus de generaţie nouă. Preţul ar urma să fie similar cu cel al lui 7D2, sau mai bine zis preţul de pornire. Bluetooth şi NFC sunt şi ele aşteptate, dar nu garantate, iar corpul ar trebui să fie super robust, lucru de altfel tipic pentru Canon. Sloturi duale pentru carduri sunt de asemenea prezise, cu suport pentru standardul UHS-II.

Posibil să vedem şi un Canon PowerShot G3 X Mark II tot la anul.