Mio MiVue 786 WiFi debutează oficial; cameră video auto ce poate transmite live pe Facebook

0
1185
MiVue 786 WiFi

Din partea celor de la Mio sosește astăzi și lansarea camerei video auto numită MiVue 786 WiFi, dispozitiv echipat cu GPS și Wi-Fi. Cel mai interesant aspect de aici constă în faptul că avem de-a face cu prima cameră auto din portofoliul celor de la Mio capabilă de transmisiune live pe Facebook la rezoluție Full HD.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Camera vine cu slot pentru carduri microSD de până la 128 GB și pornește odată ce va fi conectată la sursa de alimentare. Ni se oferă un ecran tactil de 2.7 inch, posibilitatea de salva clipurile MP4 direct pe telefon folosind aplicația MiVue Pro și un senzor Sony cu deschidere f/1.8.

MiVue 786 WiFi

Există aici și un filtru infraroșu și ni se promit imagini detaliate la un unghi de 140 grade atât pe timp de zi, cât și noaptea. Camera mai oferă și sistem avansat de asistență a șoferului (ADAS) care notifică șoferul în caz de părăsire involuntară a benzii de circulație sau în caz de coliziune frontală.

MiVue 786 WiFi

Totodată, dacă distanța dintre autoturismul nostru și mașina din față scade, sistemul FCWS emite o alertă. Se oferă și alerte pentru camerele de radar fixe și alerte sonore în cazul depășirii limitei de viteză.

Interesant este că în eventualitatea unui accident, senzorul G cu 3 axe integrat va înregistra direcția și forța, inclusiv impactul, virajele și accelerația, în timp ce modulul GPS integrat va oferi șoferilor o dovadă suplimentară legată de locația autoturismului, dar și informații despre direcţia și viteza mașinii în orice moment al călătoriei.

Noua cameră video MiVue 786 WiFi poate fi găsită pe plan local la un preț de 749 lei.