Canon anunta blitzul Speedlite 430EX II

0
655
canon_speedlite_430ex_ii

Canon a lansat astazi un update al seriei sale de blitzuri mid-range, prin modelul Speedlite 430 EXII. Noul model ofera un timp de “reciclare” cu 20% mai scurt, un proces silentios de “reciclare” pentru a nu distrage fotograful si un nou mecanism de inchidere. Odata atasat la o camera EOS, Speedlite 430EX II detecteaza marimea senzorului si isi ajusteaza unghiul de acoperire in functie de acesta.
canon_speedlite_430ex_ii
Un nou picior metalic al acestui blitz cu pini de conexiune ce au cunoscut un design diferit, permite o comunicare ultra-stabila dintre camera si blitz. Utilizat in mod Manual, Speedlite 430EX II ofera o mai mare precizie de operare, decat predecesorii sai. Toate setarile acestui accesoriu pot fi controlate prin meniul camerei la care este atasat, permitand schimbarea rapida a optiunilor si configuratiei.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Schimbarile de voltaj si stralucire pot destabiliza balansul de alb al blitzurilor, dar nu e cazul si cand vine vorba de noul Speedlite, care va transmite informatie color direct de pe blitz pe camera. Informatia este utilizata pentru a optimiza balansul de alb pentru fiecare imagine. Atunci cand va fi montat la o camera digitala EOS, Speedlite 430EX II va detecta daca senzorul este full frame APS-C sau APS-H.

Pozitia de zoom a blitzului va fi apoi ajustata automat, schimbandu-se acoperirea flashului si cantitatea de energie necesara pentru incarcarea sa.

Sursa