Voodoo Omen, PC-ul desktop de 20.000 de dolari

0
678

In vreme ce gamerii si utilizatorii dornici de un nou PC asteapta lansarea lui HP Blackbird 002, brandul Voodoo lanseaza acest interesant desktop PC Omen. Atuul sau principal este silentiozitatea si se pare ca terminalul nu face aproape nici un zgomot.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Motherboard-ul este rotit cu 90 de grade, ceea ce inseamna ca aerul cald va fi directionat in sus intre componentele PC-ului, un mod mai natural de circulatie a aerului. In cazul in care va intrebati, conectorii se afla sub panoul detasabil din partea superioara.

Dupa cum se poate observa din imagini, PC-ul are un display de 7 inchi integrat in carcasa, acest ecran secundar avand rolul de a afisa diverse informatii. Se pare ca acesta va functiona ca un monitor secundar normal pe Windows, fara alte update-uri. Cum se intampla de obicei in cazul sistemelor high-end, nu veti avea nevoie de unelte pentru a-l deschide pe Voodoo Omen.

Daca va tenteaza acest model, ati face bine sa va deschideti portofelele larg, deoarece Omen va fi disponibil la preturi cuprinse intre 6.000 si 20.000 de dolari.

Sursa