Brățara fitness Xiaomi Mi Band 3 ar putea debuta curând; Primește certificarea Bluetooth

0
1214
Xiaomi Mi Band 3

Una dintre cele mai populare brățări fitness de pe piață este Xiaomi Mi Band 2, purtabil care foarte curând va primi un succesor, poate chiar la MWC 2018. Spunem asta pentru că succesorul numit Mi Band 3 tocmai ce a primit certificarea Bluetooth, fiind confirmată tehnologia Bluetooth 4.2.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

La fel ca și modelul anterior și acesta va oferi funcția de notificare pentru apelurile sau mesajele ce sosesc pe smartphone atunci când între cele două dispozitive există o conexiune Bluetooth. Nu avem detalii despre dotările hardware din păcate, dar ne așteptăm ca acestea să nu fie foarte diferite.

Xiaomi Mi Band 3

Probabil vom primi și în cazul de față un senzor pentru măsurarea ritmului cardiac continuu 24 din 24 ore. Va fi prezent și pedometrul aici, cel care va monitoriza numărul de pași, distanța parcursă sau numărul de calorii arse. Așteptați-vă și la certificare pentru rezistență la apă și la diferite variante de culoare.

Aflăm dacă acest purtabil debutează la MWC 2018 în doar câteva zile, porțile târgului urmând a fi deschise pe data de 26 februarie!