Apple primeşte certificarea oficială pentru două noi modele iPad

0
442

Suntem cu un pas mai aproape de două noi modele Apple iPad, pentru că firma din Cupertino tocmai a primit certificarea oficială pentru astfel de terminale. Certificarea vine de la autoritatea EEC (Eurasian Economic Commission), care acoperă produsele lansate în Rusia, Armenia, Belarus, Kazahstan şi Kirgistan.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Noile tablete apar sub numele de cod “A1893” şi “A1954”, care nu corespund vreunui model de tabletă iPad lansat deja. Apple a mai primit şi aprobarea pentru a aduce noi unităţi sample iPhone şi iPad în acea regiune. Compania lansa anul trecut un iPad accesibil cu ecran de 9.7 inch, dar şi noi modele iPad Pro, cu specificaţii upgradate. Pentru 2018 aşteptăm un iPad cu ecran OLED edge to edge şi cu Face ID.

Recent codul sursă a lui iOS 11.3 oferea indicii despre un iPad “Modern”. Acest cod “modern” apăruse şi înainte de iPhone X, ca referire la Face ID şi mecanismul de autentificare facială. Tableta cea nouă iPad Pro ar urma să aibă şi o cameră duală şi o variantă mai puternică de procesor Apple A11 Bionic. E foarte posibil ca Apple să lanseze un iPad ieftin nou de 9.7 inch în această primăvară şi două modele iPad Pro high end de 12 inch şi 10 inch la toamnă, cu noile modele iPhone.

Ne aşteptăm şi la un stylus Apple Pencil nou şi noi funcţii de productivitate.