Boxele Ultimate Ears Blast şi Megablast primesc control vocal pentru Spotify

0
1105

Anul trecut cei de la Ultimate Ears lansau boxele Blast şi Megablast, care se remarcau prin faptul că veneau cu integrare Amazon Alexa. Acum aflăm că aceste produse primesc o actualizare care va permite să controlaţi vocal Spotify prin Alexa.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Ce înseamnă acest lucru? Înseamnă că vă puteţi conecta contul Spotify la boxe şi apoi să daţi comenzi precum “Alexa dă play la playlistul Discover Weekly” şi va da play la muzică din contul vostru Spotify. Conexiunea la contul Spotify înseamnă şi că nu va fi nevoie ca utilizatorul să îşi conecteze prin pairing boxele cu telefonul pentru a beneficia de Spotify.

Astfel, produsele UE vor folosi direct WiFi-ul pentru streaming de pe Spotify în loc de Bluetooth, ceea ce rezolvă problemele stabilitatea şi calitatea melodiilor. Cât despre boxe în sine, ambele au suport WiFi şi permit primirea de apeluri. Sunt şi rezistente la apă până la o adâncime de 1 metru, timp de până la 30 de minute şi oferă 12 ore de viaţă a bateriei pentru Blast şi 16 ore pentru Megablast.

Acest din urmă model ar ajunge la 93 dBC, fiind cel mai gălăgios model UE de până acum. Preţul acestuia este de 299 dolari, iar BLAST este 229 dolari.