Autolabs Chris este un asistent digital pentru șoferi; Debutează comercial la vară

0
1216
Autolabs Chris

Din partea startup-ului german Autolabs sosește în această lună pe piață și un gadget tare interesant care va atrage cu siguranță șoferii care vor să renunțe la dependența de smartphone. Produsul se numește Autolabs Chris și are o formă circulară, urmând a se lipi direct de parbriz.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Gadget-ul este suficient de compact pentru a fi transportat cu ușurință în buzunar sau geantă. Se oferă un UI simplu și ușor de utilizat ce răspune la comenzi vocale, cât și la gesturi putând fi descris drept un smartwatch mai mare și ceva mai inteligent folosit pentru navigarea în timpul șofatului.

Autolabs Chris

Chris vine echipat cu un ecran TFT LCD de 2.1 inch și controlul se face pe seama gesturilor de tip swipe de la stânga la dreapta. Pentru a funcționa trebuie conectat la priza auto și funcționează cu smartphone-urile Android și iOS conectate prin Bluetooth. Are difuzor și microfon pentru a permite realizarea de apeluri și este capabil să citească SMS-urile primite (în engleză sau germană).

Autolabs Chris

De asemenea, se mai oferă streaming audio, funcții email și bineînțeles o soluție de navigare GPS. Prețul produsului de față este de 299 euro și cei care au de gând să plaseze o precomandă de pe acum vor primi 100 euro discount. Mai aflăm că Autolabs Chris va primi curând suport pentru aplicații 3rd party și că lansarea comercială are loc în august.