Boxele inteligente Google Home şi Home Mini primesc în sfârşit pairing stereo

1
1588

Poate cea mai populară boxă inteligentă din lume, Google Home nu este totuşi perfectă. Spre exemplu îi lipsea funcţionalitatea de pairing cu o altă boxă similară pentru a crea un efect stereo. După ani de aşteptare, în sfârşit Google oferă o actualizare care aduce acest tip de suport.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Alte boxe ca Home Max, Nest Mini şi alte modele cu Google Assistant aveau deja parte de pairing de acest tip. Ei bine, cine are un Google Home sau Google Home Mini va putea acum să creeze o experienţă stereo. Pentru a face pairing trebuie să accesaţi aplicaţia Google Home de pe telefon şi să apăsaţi pe una dintre boxe. Apoi apăsaţi pe butonul Settings din dreapta sus.

Faceţi scroll în jos şi căutaţi apoi opţiunea “Speaker Pair”, care ar trebui să fie sub “Night Mode”. O singură apăsare pe ea şi apoi alegeţi ce unităţi veţi asocia boxei principale. Utilizatorul mai poate să aleagă şi ce canal va fi dreapta şi care va fi cel din stânga şi să pună un nume fiecărei boxe. Cei de la Android Police sugerează să faci testul de stereofonie cu piesa “Moving in Stereo” a trupei The Cars, care are o separare foarte bună a canalelor dreapta şi stânga.

De aici încolo dacă reglaţi volumul la o boxă şi volumul celeilalte se va adapta. Orice setare se aplică la o boxă se va aplica şi la cea asociată prin pairing. Evident puteţi să mai adăugaţi şi alte boxe pentru a crea o experienţă mai amplă. Apropo, puteţi dezactiva Assistant pe canalul dreapta sau stânga pentru a nu auzi voci prin casă când vreţi să vorbiţi doar cu o boxă şi nu cu două.