Boxele inteligente ar putea include și proiectoare pe viitor; câteva brevete scot la iveală acest detaliu

0
929
Proiectoare

Dacă în acest moment boxele inteligente de pe piață sunt capabile să răspundă întrebărilor noastre, dar și să controleze alte dispozitive smart de prin casă, se pare că pe viitor vom avea și extra dotări la pachet. Câteva brevete descoperite recent aduc în ecuație ideea unor proiectoare integrate aici.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Se pare că numeroși producători hardware din Taiwan au început dezvoltarea de proiectoare (Pico Projector) cu scopul de a fi incluse pe viitoare boxe smart și vedem chiar modul în care ar putea arăta produsele finale de aceste tip, asta prin intermediul schițelor din articol.

Proiector

Pe lângă introducerea de proiectoare se pare că boxele smart ar mai putea include și lentile 3D aparent. Acestea sunt bazate pe senzori ToF și rolul lor este de a ajuta la capacitatea de recunoaștere vocală a utilizatorului și de a îmbunătăți capabilitățile de supraveghere ale boxei inteligente.

Cu siguranță pe viitor asemenea boxe vor face mult mai multe lucruri decât în prezent, devenind astfel dispozitive multifuncționale.