BenQ CineHome W1700 este un nou proiector 4K UHD pentru sufragerie ce promite o experiență cinematografică de excepție

0
957
BenQ CineHome W1700

Aflăm prin intermediul unui comunicat de presă proaspăt sosit în inbox-ul nostru detalii despre BenQ CineHome W1700 – un nou proiector 4K UHD ce se remarcă prin caracteristici speciale. Este ideal pentru sufragerie și pasionații de producții cinematografice vor fi cuceriți de calitatea imaginilor redate.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Se oferă aici o rezoluție 4K UHD de 8,3 megapixeli, precizie CinematicColor și un sistem HDR optimizat pentru proiecție – toate cu scopul de a se reda o imagine de calitate, cât mai aproape de realitate. Se utilizează tehnologia revoluționară 0.47″ single-DMD DLP pentru a se oferi un design elegant și compact, ideal pentru locuințe.

BenQ CineHome W1700

Sistemul optic 4K este optimizat astfel încât să ofere precizie de ultimă generație și o reproducere fidelă a culorilor, fără artefacte. Se aduce suport complet pentru standardul HDCP 2.2, suport pentru discul de culori RGBRGB și aflăm că se acoperă 95% din gama de culori Rec. 709.

BenQ CineHome W1700

Proiectorul video BenQ CineHome W1700 este dotat cu o corecție keystone automată și zoom de 1,2x pentru o adaptare rapidă în orice spațiu. Are și suport QCast, Google Chromecast sau Amazon Fire TV. Produsul va deveni disponibil comercial din ianuarie 2018 la un preț recomandat de 1.599 euro plus TVA.