Bolt Food s-a lansat în România: serviciu de livrări de mâncare disponibil în Bucureşti

0
1058

Bolt Food a debutat astăzi în România, serviciul nou de livrare de mâncare fiind inaugurat în Bucureşti. Lansarea vine cu doar câteva zile înainte de plecarea lui Uber Eats de la noi, retragere anunţată în această lună. Uber Eats pleacă pe 3 iunie, iar Bolt Food îi ia locul, concurând cu servicii de livrare de mâncare precum Foodpanda, Glovo, Tazz by eMAG şi Takeaway.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Interfaţa lui Bolt Food seamănă cu cea Uber Eats, fiind aerisită şi curată, cu fundal alb şi fotografii detaliate ale preparatelor. Toate livrările Bolt Food sunt fără contact şi cu ocazia lansării există o ofertă specială: nu se percepe taxă de livrare, în limita unei distanţe de 4 kilometri. Acoperirea în Bucureşti este pe o rază de 8 kilometri, în aria de livrare disponibilă. Serviciul are parteneriate cu 100 de restaurante în acest moment şi numărul este în creştere.

Din ce am înţeles nu poţi lăsa bacşiş din aplicaţie deocmadata. Aplicaţia o găsiţi în App Store şi Play Store şi tot ce trebuie să faceţi este să introduceţi datele cardului bancar în aplicaţie. La fel ca la Uber Eats puteţi urmări traseul livrării şi stadiul comenzii în timp real. Bolt Food şi-a accelerat dezvoltarea şi intrarea pe piaţa locală, după aflarea veştii despre plecarea Uber Eats. Partenerii actuali ai serviciului includ atât restaurante româneşti de top, precum şi mari lanţuri internaţionale.

Bolt are peste 30 de milioane de utilizatori ai serviciului de ride sharing, în 35 de ţări de pe glob. Bolt Food a debutat în ţara de origine a serviciului, Estonia în august 2019 şi a ajuns în 13 ţări.