Lenovo prezintă noi sisteme ThinkCentre cu tehnologie Intel vPRO, modele All-in-One

0
1622
ThinkCentre

Din partea Lenovo vine în această săptămână lansarea unor noi PC-uri desktop din seria ThinkCentre, focusul fiind pus pe actualizările hardware. Noile modele vine echipate cu procesoare Intel Core 10th Gen, iar unele configurații sunt compatibile și cu tehnologia Intel Core vPro 10th Gen. Ce ne rezervă aceastea aflați din rândurile de mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În primul rând trebuie să știți că PC-urile vin în diferite variante: tip Tower, SSF (form factor mic), All-in-one (AIO) și Tiny. Avem aici parte de noile serii ThinkCentre M70, M80 și M90 carer vor răspunde oricăror nevoi de calcul actuale.

ThinkCentre

Apar pe lista de noutăți și stațiile mobile ThinkPad P14s și ThinkPad 15. Acestea fac parte din zona entry-level și oferă raportul ideal între mobilitate și putere de calcul. Pot rula aplicații precum AutoCAD, Revit sau SOLIDWORKS fără întreruperi.

Caracteristici:

 • Disponibil în toate formele, seria ThinkCentre M70 oferă raportul ideal între funcții esențiale, performanță și tehnologie avantajoasă. Noul All-in-one M70a îmbină eleganța unui PC AIO de 21,5 inci cu multe dintre funcțiile oferite de un M90a, mai voluminos.
 • Seria ThinkCentre M80 oferă PC-uri mainstream cu procesoare Intel Core vPro de generație a 10-a pentru siguranță și performanță crescute.
 •  Seria ThinkCentre M90 oferă capacități premium cu procesoare Intel Core vPro i9 de până la generație a 10-a. Modul standby oferă funcții de economisire a energiei păstrând în același timp conexiunea utilizatorilor. Modelele M90 Tower și Small Form Factors permit conectarea unei alte unități de stocare pentru capacitate crescută și opțiune Flex-IO pentru conectarea unui monitor suplimentar prin USB Type-C, HDMI, DisplayPort sau VGA.

Despre ThinkCentre-in-One (TIO), aflați că acesta este un PC Modular atunci când este combinat cu desktop-urile ThinkCentre. Se oferă un sistem PC securizat, dar șic amerră video și microfon pentru flexibilitate de utilizare. Cât despre variantele ThinkPad cu Intel vPro acestea sunt ThinkPad P14s și P15s.

ThinkCentre

Produsele în cauză oferă o autonomie de până la 14 ore și vin echipate cu procesoare Intel Core 10th Gen, printre care și soluția i7-10810U. Acest duo este conceput atât pentru utilizatorii AEC, cât și pentru cei CAD. Vin echipate cu plăci grafice NVIDIA QUADRO, Wi-Fi 6, până la 2 TB stocare. Au display-uri de 14, respectiv 15 inch cu rezoluție UHD 4K, Dolby Vision și funcție X-Rite Pantone Factory Calibration Color.

De asemenea, în portofoliul ThinkPad apar și următoarele noutăți: X1 Carbon (Gen8), X1 Yoga (Gen5), dar și noile serii R, X și L.

Disponibilitate sisteme ThinkCentre:

 • Seria ThinkCentre M70 va fi disponibilă începând cu luna iunie 2020
 • M70a AIO va fi disponibil începând cu luna iunie 2020
 • Seria M80 va fi disponibilă începând cu luna iunie 2020
 • Seria M90 va fi disponibilă începând cu luna iunie 2020
 • M90a AIO va fi disponibil începând cu luna iunie 2020, la un preț pornind de la 1,099 dolari
 • ThinkCentre-in-One 22 Gen 4 (TIO22) va fi disponibil începând cu luna iunie 2020
 • ThinkCentre-in-One 24 Gen 4 (TIO24) va fi disponibil începând cu luna iunie 2020
 • ThinkPad P14s va fi disponibil începând cu luna mai 2020, la un preț pornind de la 1,599 dolari
 • ThinkPad P15s va fi disponibil începând cu luna mai 2020, la un preț pornind de la 1,579 dolari