B&O Beosound Level este o boxă “portabilă” de 1.500 euro menită să reziste decenii

0
743
B&O Beosound Level

Printre numele mari din zona audio se află și Bang and Olufsen, companie care astăzi a anunțat lansarea boxei B&O Beosound Level. Acesta este o boxă “portabilă’ cu preț de 1500 euro și creată pentru a rezista/funcționa fără probleme decenii la rând. Ce are atât de special aceasta și alte detalii aflăm împreună în rândurile de mai jos.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În primul rând descoperim că această boxă este într-o oarecare măsură portabilă. Poate fi mutată simplu și rapid prin casă. O poți plasa pe perete folosind un suport special, pune pe masă, pe podea, în mod vertical sau orizontal. B&O spune că boxa a fost creată cu gândul la longevitate. Astfel, construcția sa permite întreținerea ușoară, service-ul și reparația rapidă.

B&O Beosound Level

Boxa vine cu suport Bluetooth, conectivitate Wi-Fi și suport AirPlay 2, Google Cast, dar și Spotify Connect. Există și conexiuni fizice în spate și aflăm că se oferă aici un design plat care ne permite să o plasăm fără probleme pe o masă de exemplu. Își poate schimba tuningul în funcție de poziție, schimbând automat de la 180 grade la 360 grade în funcție de plasare.

B&O Beosound Level

B&O Beosound Level vine în două variante de culoare. Cea pe negru cu protecție din material textil frontal, respectiv cea cu protecție din stejar natural și nuanță specifică lemnului. Aflăm că butoanele de control sunt integrate în rama metalică și sunt de tip tactile, prin gesturi. Boxa are și baterie integrată pentru autonomie de până la 16 ore și mai primim aici certificare IP54 pentru momentele când o folosim lângă piscină vara.

B&O Beosound Level

Ce mai aflăm este că boxa include 5 difuzoare la interior. Are 2 woofere de 4 inch, un driver full range de 2 inch și 2 tweetere de 0.8 inch. De asemenea, B&O aduce aici și un modul streaming care poate fi înlocuit, ceva ce asigură acomodarea de upgrade-uri pentru îmbunătățirea performanței pe viitor.

Preț B&O Beosound Level

B&O Beosound Level costă 1.499 euro în Europa, iar suportul de perete se vinde separat pentru 89 euro. Lansarea comercială va avea loc pe 29 aprilie.