Bang & Olufsen îşi extinde portofoliul TV de lux cu noi modele Beovision (Suport rotativ, ecran OLED)

0
1491

Bang & Olufsen îşi extinde portofoliul de produse de lux din zona TV cu noi modele Beovision. E vorba despre nou lansatul Beovision Contour de 48 inch, dar şi o serie de modele upgradate Beovision Eclipse-55 de generaţie a doua şi lansarea suportului de podea motorizat Beovision Harmony. Toate produsele vor fi disponibile pe piaţă începând cu luna februarie 2021 în magazinele Bang & Olufsen şi la dealerii autorizaţi.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Primul “invitat special” este Bang & Olufsen Beovision Contour de 48 inch, care oferă un sunet deosebit. Oferă un sistem de sunet puternic, integrat pe 3 canale, alături de un panou OLED de nouă generaţie de la LG.

Odată cu lansarea acestui model gama Beovision include TV-uri cu diagonale între 48 inch şi 88 inch, cu 3 modele variate, care se potrivesc tuturor gusturilor şi pretenţiilor:

  • Beovision Contour de 48 inch: un pachet complet de acustică şi ecran OLED de calitate. Are tehnologia de sunet a premiatului Beosound Stage
  • Modelele Beovision Eclipse de 55 şi 65 inch: oferă o experienţă TV şi audio superioară, putând fi conectate la boxe externe prin decodorul încorporat pentru sunet surround şi creând o experienţă cinematică completă. Apare aici şi un suport pentru podea motorizat şi suport pentru perete, ambele aducând un grad ridicat de flexibilitate de poziţionare în interiorul încăperilor
  • Beovision Harmony: sistem de home entertainment gândit pentru a oferi o experienţă cinematică pe un ecran mare de la 65 inch până la 88 inch. Clienţii au parte de un decodor de sunet surround 7.1 încorporat şi pot conecta până la 8 difuzoae Beolab (precum Beolab 18, Beolab 50 şi Beolab 90)

În cazul acestui din urmă model clienţii pot alege o gamă largă de finisaje şi culori variate şi chiar finisaje personalizate.

Beovision Contour este produsul vedetă, care se poate poziţiona în orice încăpere, de la bucătărie la sufragerie. Vine pe argintiu, negru sau antracit, dar există şi o variantă atractivă de nuanţă aurie, toate îmbinate cu finisaj din material textil sau faţete din lemn, care îmbracă partea frontală a boxelor. Faţetele din lemn sunt realizate în două nuanţe de stejar. Toate cablurile sunt ascunse în partea centrală a televizorului, iar suportul de podea realizat din aluminiu poate fi rotit manual la 180 de grade în ambele direcţii, stânga sau dreapta.

În spatele ramei ce acoperă boxele sale se află 11 drivere şi amplificatoare puternice de boxe, cu tehnologie Beosound Stage. Avem 4 drivere de bas de 4 inch şi un bas de până la 30 Hz.

Televizorul costă 5700 de euro, cu tot cu acel suport de perete, iar Beovison Eclipse-55 de generaţie a doua cu suport de podea motorizat este 9955 euro. Varianta de 65 inch este 17.400 de euro.