Google Stadia este disponibil oficial în România începând din această seară!

0
1277
Google Stadia Oficial
Google Stadia este disponibil oficial în România începând din această seară!

Avem o veste excelentă pentru gameri! Google Stadia este disponibil oficial în România începând din această seară! Mult așteptatul anunț a fost făcut chiar acum printr-un comunicat de presă trimis de Google. Avem toate detaliile despre serviciu și prețul acestuia mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Serviciul de cloud gaming poate fi accesat începând de astăzi la adresa stadia.google.com sau prin aplicația mobilă Stadia, pe Android. Astfel, gamerii care nu dispun de dispozitive puternice pot acum să se bucure de jocuri video la calitate înaltă.

Google Stadia

Stadia funcționează pe laptopuri, desktop-uri, tablete și telefoane compatibile (lista aici) folosind mouse și tastatură sau orice tip de controllere compatibile. De asemenea, serviciul funcționează instant, fiind nevoie doar de o conexiune stabilă la internet.

Avem două variante, disponibile pentru orice utilizator cu adresă de Gmail: gratuită și cu abonament. În varianta gratuită, puteți juca jocuri precum Destiny 2 și Super Bomberman R. Online. Totodată, toți utilizatorii pot folosi serviciul Stadia Pro gratuit timp de o lună, înainte de a opta pentru acest abonament.

Google Stadia

Abonații Stadia Pro pot juca gratuit zeci de jocuri precum: Hitman 2, Dead by Daylight sau Orcs must Die!. Desigur, gamerii care optează pentru Stadia Pro vor avea în fiecare lună noi jocuri disponibile. Prețul pentru un astfel de abonament este 45 lei/lună.

Trebuie să țineți minte că aveți nevoie de o conexiune stabilă de internet și o viteză de cel puțin 10 Mbps. Toți utilizatorii, indiferent de tipul de cont pot achiziționa și juca titluri precum Assassin’s Creed: Walhalla, NBA 2K21, Star Wars Jedi: Fallen Order sau Watch Dogs: Legion din magazinul Stadia.

În curând va fi disponibil și mult așteptatul Cyberpunk 2077, care va putea fi jucat acum inclusiv on-the-go.