Allview Allbook J este un nou laptop cu ecran de 15.6 inch, design elegant, portabilitate crescută

0
633

Allview a prezentat astăzi un nou laptop, modelul Allbook J, care vine cu un ecran de 15.6 inch şi design elegant. Este gândit pentru portabilitate crescută şi vine cu un ecran IPS LCD Full HD, cu sistem de ventilaţie silenţios şi greutate redusă.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Allview Allbook J măsoară 359 x 242 x 19.6 mm şi are o greutate de doar 1.85 kilograme. Este disponibil pe gri şi are un design minimalist, cu colţuri rotunjte. Ecranul este un IPS LCD de 15.6 inch, cu aspect 16:9. La interior se află un procesor Intel Celeron J4125, alături de 8 GB RAM DDR4 şi 256 GB stocare SSD M2. Allview afirmă că această configuraţie oferă un echilibru între performanţă, experienţa fluidă la multitasking şi consum redus de energie.

Noul notebook aduce şi un sistem de răcire activ, cu heatpipe-uri dispuse asimetric. Ele maximizează eficienţa de ventilare, gestionând inteligent temperatura sistemului. Allbook J va păstra o temperatură optimă indiferent de activitate. La bord se mai află şi un sistem de 4 difuzoare de 1W, o cameră web şi două microfoane MEMS pentru conferinţe şi apeluri video. Devine astfel un laptop atractiv pentru munca de acasă şi şcoala online. Cât despre conectivitate, avem parte de WiFi 802.11 a/b/g/n/ac, dar şi Bluetooth 4.0, plus HDMI, microUSB, port USB 3.0, port USB-C, Ethernet şi jack audio.

Acest laptop rulează Ubuntu şi are preţul recomandat de vânzare de 2299 lei. La achiziţia produsului în perioada următoare aveţi şi un discount de 400 de lei. Mai multe informaţii aveţi aici.