BenQ lansează tastatura Zowie Celeritas II şi G-SR SE, un mouse pad cu textură specială

0
883

BenQ rămâne fidelă motto-ul său de a ne aduce “divertisment şi calitate”, de această dată prin lansarea tastaturii Celeritas II. Pe lângă acest produs a debutat şi o variantă de mouse pad G-SR SE, diferit faţă de ce găsim pe piaţă acum.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

BenQ susţine faptul că apăsarea optimă şi repetată a unei taste ar fi cel mai important atribut al unei tastaturi. Pornind de la acest concept a luat naştere tastatura pe care o vedeţi aici. Aceasta a fost testată în laboratoarele companiei şi astfel a apărut Celeritas II, cu extra confort şi stabilitate la gaming şi nu numai. Este genul de produs cu care apar gamerii la diferite competiţii de profil.

Avantajele includ o cursă precisă la apăsarea tastei, iar Zowie Celeritas II oferă şi o distanţă optimă pe care tasta o parcurge până când acţiunea este efectuată. Avem un arc metalic de bună calitate aici, care permite apăsarea tastei cu o forţă ridicată şi îi creşte şi durabilitatea. Un switch optic a fost de asemenea inclus pentru a evita apăsările duble la gaming.

Butoanele sunt iluminate, cu diferite nivele de iluminare disponibile. Cât despre Zowie G-SR SE, acesta este un mousepad similar cu modelul mai vechi G-SR, doar că acum avem o combinaţie de succes între o bază de cauciuc şi un material textil la exterior. Alunecarea e diferită faţă de modelul G-SR. Produsele sosesc în România în august prin distribuitorul Zowie în România PC Coolers.