Beats True Wireless Earbuds este o nouă pereche de căşti Apple, tocmai scăpată online

0
476

În aceste zile se vorbeşte mult despre streaming-ul de muzică lossless pe care ni-l pregăteşte Apple, dar se pare că mai au ceva pentru noi cei din Cupertino. O pereche de căşti Beats True Wireless Earbuds a ajuns pe web şi ar putea chiar concura cu AirPods.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Se pare că Apple a angajat recent un fost designer HTC special pentru zona de căşti Beats. Asta în vreme ce tot anul 2020 am tot auzit că Apple ar vrea să renunţe la brandul Beats. Acum aflăm că blogul 9toMac a obţinut imagini în premieră cu modul în care ar putea arăta căştile Beats TWS. Până acum singurele Beats cu formă earbud erau Powerbeats Pro. Ele erau totuşi cam butucănoase şi masive şi veneau cu acele “cârlige” de fixare în ureche. Erau clar gândite pentru pasionaţii de fitness înainte de toate.

De această dată noile modele Beats TWS sunt mai degrabă aliniate cu designul clasic. Au şi design diferit faţă de AirPods, pentru a nu exista vreo confuzie. Posibil să le vedem la WWDC 2021, conferinţa Apple dedicată lui iOS 15 şi organizată în iunie. Căştile au cutie de transport şi încărcare, probabil şi anulare activă a zgomotului de fond şi conform randărilor vin pe 3 nuanţe: roşu, alb şi negru. Aşteptăm şi rezistenţă la stropire şi un bas puternic, plus autonomie de minim 7 ore per cască.

Între timp aflăm că Apple încă lucrează la AirPods-uri cu corp mai scurt, dar nu ştim dacă e vorba de AirPods 3 sau AirPods Pro 2.