Beats lansează noi perechi de căşti cu aceeaşi nuanţă ca noile iPhone-uri

0
1178

Ca orice eveniment Apple de anvergură şi cel de aseară a adus câteva debuturi care au trecut pe sub radarul jurnaliştilor. Spre exemplu au debutat noi căşti Beats, care au nuanţe de culoare similare cu noile modele iPhone. Ce ne rezervă noile căşti aflaţi mai jos.

Publicitate

Nu vă faceţi totuşi prea mari speranţe, pentru că aceste căşti primesc doar culori noi, nu şi dotări noi. Căştile Beats Solo3 Wireless on ear vor veni pe “Auriu Satin” sau “Argintiu Satin”. Preţul este de 300 de dolari şi se vând prin site-ul Apple. Cine vrea căşti cu fir, are modelul Urbeats3 cu conector Lightning şi care vine pe galben, albastru, roz coral, Product RED. Urmează să vină ulterior în această toamnă şi produsul e gândit pentru asortarea cu iPhone XR şi nuanţele sale.

În mod bizar nu ştim dacă primeşte update şi Beats Studio3 Wireless şi nu ştim nimic nici de noile modele BeatX. Pentru cei care nu sunt familiarizaţi cu căştile Beats Solo3 Wireless, trebuie spus că au şi o versiune ultra ieftină, care ajunge la doar 159 dolari. Ni se promit 40 de ore de autonomie, acustică bine tunată, pentru claritate, echilibru sonic şi sunet HD.

Cupele căştilor sunt ajustate pentru extra confort şi putem prelua şi apeluri şi activa Siri. Este oferită şi alimentare rapidă, astfel că 5 minute de alimentare oferă 3 ore de playback. Aşteptăm şi căşti actualizate şi că hardware.