Apple Watch Series 4 debutează oficial cu senzor EKG, ecran mai generos și spate din ceramică

0
834
Apple Watch Series 4

Pe lângă telefoane, evenimentul Apple de ieri seară a marcat și lansarea generației cu numărul 4 de ceasuri inteligente – noul model fiind numit Apple Watch Series 4. După 3 ceasuri care nu au avut parte de schimbări majore la nivel estetic, iată că de această dată se întâmplă și mult așteptatul lucru.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Astfel noua generație de ceas inteligent de la Apple se remarcă în primul rând prin faptul că aduce un ecran mai generos comparativ cu predecesorii, diagonala crescând cu peste 30% potrivit măsurătorilor realizate. Avem variante de 40 mm și 44 mm de această dată, iar vestea bună este că dimensiunile rămân neschimbate.

Apple Watch Series 4

Pe lista de noutăți avem și actualizările aduse butonului Crown care acum oferă feedback haptic utilizatorului, dar și faptul că toate versiunile Watch 4 vor opta pentru un spate din ceramică, material care în trecut era regăsit doar pe modelele mai scumpe. Avem și Watch Face-uri ce afișează mai multe informațiii, iar difuzorul este cu 50% mai puternic.

Apple Watch Series 4

Se regăsește la interior și un CPU Apple S4 cu două nuclee, o soluție grafică de două ori mai puternică decât cea oferită de GPU-ul lui Apple S3, iar Apple scoate în evidență și bateria care oferă autonomie de 18 ore acum. Cel mai interesant upgrade este cel al senzorului EKG ce poate realiza teste de tip electrocardiogramă.

https://www.youtube.com/watch?v=HXs8G7Kjrd8

Apple Watch Series 4 are și un senzor giroscop evoluat, conectivitate Blutetooth 5.0 LE și variante LTE. Ceasul a ajuns deja listat la precomandă și pe plan local cu sume ce pornesc de la 1.999 lei.