Apple își actualizează portofoliul de telefoane! Noile modele sunt iPhone Xs, iPhone Xs Max și iPhone Xr

0
677
Apple

În cadrul unui eveniment maraton ce a avut loc ieri seară cei de la Apple au anunțat noi produse, cele mai importante fiind modelele iPhone despre care veți descoperi mai multe detalii în rândurile de mai jos. Avem chiar un trio de telefoane compus din următoarele: iPhone Xr, iPhone Xs, respectiv iPhone Xs Plus.

Publicitate

iPhone Xr

Primul de pe listă se numește iPhone Xr și deși nu știm exact de unde vine denumirea sa, Apple îl promovează pe post de terminal accesibil. Este un soi de variantă de buget a lui iPhone X ce face unele sacrificii la capitolul ecran, cameră, dar și design. Din start se observă marginile ceva mai generoase ale panoului frontal și faptul că rama este una din aluminiu.

Smartphone-ul are un ecran de 6.1 inch cu tehnologie IPS LCD și rezoluție de 1792 x 828 pixeli și rată de contrast de 1400:1. O cameră de 12 mpx cu OIS și bliț LED se află în spate, senzor care apropo este capabil de captură bokeh. Telefonul are procesor Apple A12 Bionic, 64, 128 sau 256 GB de stocare, variantă dual-SIM și sistem Face ID. Costă de la 749 dolari în sus și vine pe negru, alb, roșu, albastru, galben și portocaliu.

iPhone Xs

Modelul upgrade pentru iPhone X se numește desigur iPhone Xs și cu scopul de a le diferenția într-o oarecare măsură, Apple decide să introducă o variantă nouă de culoare – un auriu pal destul de arătos. Este identic la dimensiuni și design cu modelul de anul trecut, semn că noutățile se regăsesc la partea hardware.

iPhone Xs

Se păstrează ecranul OLED de 5.8 inch, sistemul Face ID este îmbunătățit și primim acum noul CPU Apple A12 Bionic și variante cu 64, 256, respectiv 512 GB. iPhone Xs aduce și o cameră duală actualizată, aceasta oferind posibilitatea de a regla punctul de focus din fotografii chiar și după realizarea acestora. Are certificare IP68, difuzoare stereo și bateria ar oferi cu o oră mai multă autonomie decât predecesorul.

iPhone Xs Max

Nu în ultimul rând cei din Cupertino au prezentat și uriașul telefon numit iPhone Xs Max, acesta fiind un phablet cu diagonală de 6.5 inch ideal pentru cei care consumă multimedia oriunde și oricând. Are un panou OLED, același procesor Apple A12 Bionic, 4 GB de RAM și doritorii îl găsesc în variante de 64, 256 și 512 GB la vânzare.

Primim aici și același setup de camere foto, adică un modul dual de 12 mpx în spate cu zoom optic 2x și Bokeh, respectiv o cameră selfie de 7 mpx. Mecanismul Face ID a fost îmbunătățit și avem parte de certificare IP68 pentru rezistență la apă. De asemenea, bifăm și suportul HDR 10 și Dolby Vision care vine și pe varianta Xs.

Preț și Disponibilitate

În vreme ce modelele iPhone Xs și iPhone Xs Plus vor debuta la precomandă de mâine 14 septembrie, cei care vor varianta Xr au de așteptat până la final de octombrie pentru a-și achiziționa o unitate. Prețurile asociate acestor noi telefoane pot fi consultate urmând link-urile de mai jos: