Beats Flex – sau varianta accesibilă propusă de Apple pentru noile modele iPhone 12 ce nu includ căști în pachet

0
1500
Beats Flex - sau varianta accesibilă propusă de Apple pentru noile modele iPhone 12 ce nu includ căști în pachet

Apple a anunțat primele căști wireless care vor beneficia de încărcare USB-C, înlocuind portul proprietar Lightning, Beats Flex.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Noile căști înlocuiesc modelul BeatsX, care costau puțin sub 100 de dolari. Modelul vine ca o variantă mai accesibilă a acestora, compania americană luând decizia să nu mai includă căști în cutia noilor iPhone-uri. Apple a declarat că acest lucru este benefic pentru mediu, dar stimulează în același timp și vânzarea de produse AirPods și Beats.

Căștle beneficiază de același cip W1 ce conferă conectivitate sporită împreună cu iPhone sau iPad. Trebuie doar să le porniți și să țineți aproape dispozitivul, iar Beats Flex va fi gata de utilizare. Căștile dispun, de asemenea, de funcția Audio Sharing prin care se pot interconecta cu o altă pereche de căști wireless Beats sau Apple AirPods. O funcție interesantă pe care o văd utilă pentru tineri, adolescenți, mereu cu căștile la îndemână.

Căștile sunt în ton cu iPhone 12, oferind culori vii și un design nou

Beats Flex integrează o bandă de susținere de după gât, facându-le astfel o variantă de luat în calcul pentru sportivi și nu numai. Căștile se prind magnetic una de alta, iar funcția de Auto-Play le face să fie pregătite de redare imediat ce acestea sunt introduse în urechi. Pe părțile laterale ale benzii de susținere avem incluse și butoanele de control. Beats împreună cu Apple au integrat atât noi microfoane, cât și drivere acustice noi. Bateria, oferă o autonomie de 12 ore, iar încărcarea se realizează acum printr-un port USB-C.

Beats Flex vine în patru variante de culori – Flame Blue, Beats Black, Smoke Grey și Yuzu Yellow. Acestea pot fi achiziționate prin Apple Store la prețul de 50 de dolari. Momentan, căștile vor fi disponibile doar pe culoarea negru sau galben, începând cu 21 octombrie în magazinele Apple din USA. Compania a mai anunțat că vor fi disponibile și în alte magazine la jumătatea lunii noiembrie. Acestea fiind spuse, ne mai rămâne doar să aflăm prețurile și disponibilitatea în România.