AOC încheie un parteneriat neașteptat cu Porsche Design, pentru dezvoltarea de monitoare de gaming stilate

0
626
Porsche Design

Aflăm astăzi detalii despre un parteneriat neașteptat în zona IT&C, cel dintre Porsche Design și AOC. Aceste companii își unesc astfel forțele pentru a produse monitoare de gaming stilate. Ele vor îmbina filozofia design-ului funcțional al Porsche Design cu expertiza în display-uri a celor de la AOC.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Împreună vor aduce pe piață monitoare de gaming dezvoltate pentru cei aflați în căutarea unor produse performante și cu design modern și elegant pentru setup-ul lor de gaming. Un prim monitor va fi lansat în această toamnă, dar nu avem încă detalii despre dotările sale hardware.

Posibil să aibă o rată de refresh superioară de 144Hz, rezoluție 4K și o diagonală de peste 24 inch. Ce mai aflăm pe seama comunicatului de presă primit în inbox-ul nostru este că prin intermediul acestui parteneriat strategic, PD intră într-un segment de piață în creștere rapidă. Volumul global al monitoarelor de gaming 144Hz și peste a crescut cu 76% de la an la an.

Porsche Design este un brand sinonim cu produsele premium, livrând precizie și perfecțiune în execuție. Probabil știți că în trecut am avut telefoane BlackBerry în ediții Porsche Design, dar și telefoane Huawei mai recent. AOC promite că noi detalii despre monitoarele pregătite vor fi dezvăluite în perioada următoare. Mă așteptă ca prețurile să fie pe măsură și nu m-ar mira să treacă de 4000-5000 lei. Vă las cu declarația lui Jan Becker, CEO Porsche Design:

„Porsche Design oferă o gamă exclusivă de device-uri electronice de larg consum, iar
gaming-ul este una dintre piețele cu cea mai rapidă creștere din acest sector. Monitoarele
de gaming se încadrează perfect în portofoliul nostru de produse de lifestyle iar colaboarea
cu un partener precum AOC, unul dintre cele mai importante branduri globale de pe piața
display-urilor, va fi una puternică.”