Bang & Olufsen Beoplay P6 este o nouă boxă Bluetooth portabilă cu dispersie la 360 de grade a sunetului

0
890

Bang & Olufsen, unul dintre cele mai apreciate branduri în zona produselor acustice a anunţat în această săptămână o nouă boxă Bluetooth portabilă: Beoplay P6. Aceasta se remarcă prin dispersia sunetului la 360 de grade în orice încăpere. Avem detalii mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Brandul premium şi-a întregit prin această lansare gama audio B&O Play cu acest nou model. De designul său s-a ocupat Cecilie Manz, Designerul Anului 2018 la Paris în cadrul galei Maison & Objet. Designul acestui gadget este unul cu influenţe scandinave şi formatul este compact. Beoplay P6 are o formă care îi asigură o poziţia stabilă şi o suprafaţă netedă care o ajută să fie prinsă din orice unghi.

Carcasa este realizată din aluminiu anodizat şi are un model cu perforaţii discrete în jurul colţurilor, ajutând la dispersarea sunetului la 360 de grade. A se remarca acea curea din piele în 2 straturi, care îi oferă un contrast cald şi tentă de exclusivism. Este o boxă capabilă să reziste la contactul cu apa şi praful, deci poate fi luată cu voi şi la pădure, munte sau mare.

Beoplay P6 foloseşte butoane flexibile şi integrate în carcasa din aluminiu. Există delimitări între butoane, care le oferă utilizatorilor o senzaţie tactilă plăcută la fiecare apăsare. La bord se află o baterie de 2600 mAh, care oferă o autonomie de până la 16 ore. 3 canale de amplificare au fost puse la punct de inginerii B&O, iar printre ele avem unul de până la 36W clasa D pentru woofer şi două de 30W pentru tonuri complete şi putere maximă de 215 W.

Beoplay P6 va fi disponibilă global de pe 23 aprilie cu preţ recomandat de 1799 lei. Soseşte pe negru şi nuanţa “natural”. Le veţi găsi la magazinul Bang & Olufsen din incinta hotelului JW MArriott, dar şi în reţele de magazine autorizate din ţară.